torstai 14. marraskuuta 2013

Kissanpäiviä odotellessa

Tämä viikko on hurahtanut aikamoisella vauhdilla ja on jo torstai. Viime viikolla oli niin paljon kaikenlaista tekemistä, mutta sain kuitenkin päivitettyä myös tätä blogia useamman kerran.  Piti saada niin monta käsityöprojektia päätökseen, että ompelin monena iltana aivan liian myöhään. Mutta kun se on niin kivaa ja kaipaamaani omaa tekemistä! Kävin kyllä hieman ylikierroksilla, kuten tapanani on ollessani innoissani jostakin. Sitten vastapainona täytyy ottaa välillä vähän rennommin.
Tässä kissakorvikset pakkauksessaan. Kisut ovat olleet niin suosittuja, ettei niitä ole enää yhtiäkään jäljellä... pitäisikin tehdä näitä lisää.

Ja nämä olivat tilaustyö eräälle tiikeri-ihmiselle.
Meidän ihanat mirrit.
Viikonloppuna lähdemme Ouluun kummitätini 80-vuotisjuhliin. Hänen lahjansa valmistui eilen hieman ennen puoltayötä :) Vielä pitää kortti väkästellä, sitten ei muuta kuin juhlimaan.

Mukavaa torstaita!

Tiina

4 kommenttia:

  1. Tosi hyviä kuvia oot saanut kaikista taideteoksista otettua!! Hauskaa, että välissä oli ruokaakin :) Mielenkiintoisia projekteja...
    Ainiin, jos keksin mitä kaikkee mulla oli tuolla odottamassa ompelua, niin voin ehkä tulla konsultoimaan ja teettämään sulla jotain pientä...? Esim. olohuoneen pikkuikkunan verho, johon kangas jo on.
    Irene

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista ja kehuista :) Juu, tässä blogissa on kaikenlaista mitä elämään kuuluu, joten tottakai välissä pitää myös syödä!

      Verhojen ompelu ei ole ihan sitä minun parasta osaamista... mutta jos kyseessä on tosiaan joku pikkuverho, niin ainahan sitä voi harkita :) Jotain voidaan kyllä yhdessä kehitellä.

      Poista
  2. Ihan pikkuinen verho, ehkä 70x10cm :)
    Pakko oli jo heti kokeilla sitä kauratyynyä ja hyvä oli!! Ehkä sen nyt voi paketoida joulupukin konttiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että jyvätyyny kelpasi! Toivottavasti ei enää harmita ettet valinnutkaan sitä punasävyistä.

      Poista