keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Korviksia ja liikunnan jälkeistä hyvää oloa

Elämässäni alkoi uusi aika kun vuosi vaihtui. Kotiäitiys vaihtui työelämään ja se on tuonut uusia juttuja ja muutosta elämään. Nyt arki on alkanut jo sujua aika kivasti ja aloitin myös uuden harrastuksen - liikunnan. On ollut ihana huomata että odotan innolla treenipäivää, eikä liikkuminen tunnu ollenkaan vastenmieliseltä - päinvastoin. Taidan olla niin vaativa ohjattujen tuntien suhteen, että kyllästyn helposti jos on liian yksinkertaista tai helppoa. Haara-perus ja sivu-viereen ei oikein jaksa kiinnostaa, eikä "nyt rasva palaa!" kannustushuudot ainakaan lisää huhkimismotivaatiotani. Alkaa vaan ärsyttää. Nyt olen sitoutunut yhteen liikuntapaikkaan täksi vuodeksi ja ainakin tähän asti tunnit on olleet tosi hyvin vedettyjä.

Omat luovat projektit on jääneet nyt vähän vähemmälle, mutta jotain olen kuitenkin ehtinyt väkertää: parit korvakorut ja avaimenperän. Kisut lähti uuteen kotiin koska olivat tilaustyö, toivottavasti olivat mieluisat synttärisankarille. Avaimenperän ja pallokorvikset otin omaan käyttöön - kerrankin tein jotain ihan itselle.

Kisumisut, joilla on esikuvat oikeassa elämässä.
Marmorikuvioidut korvikset.
Pehmoinen avaimenperä.
Neulahuovutuksena kuviointi oli uusi kiva kokeilu.
Ihanaa ja tervettä meneillään olevaa viikkoa!

Tiina

5 kommenttia:

  1. Ihanat kissakorvikset! Nyt kyllä rupeaa oikeasti vähän harmittamaan ettei minulla ole niitä reikiä.. Mahtavaa, että olet innostunut niin liikkumaan!
    T. Mimosa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niistä tuli kyllä ihan kivat. Hahaa, en usko että sinua se oikeasti harmittaa! Olethan sanonut ettet halua olla kuin joulukuusi :)

      Poista
  2. Moi Titu!

    Yritin jo viime vuoden puolella mobiilisti kommentoida bloagiasi, mutta ilmeisesti bittimaailma söi ja hävitti koko kommentin! Yritän nyt uudelleen.

    Liikuntaharrastukselle peukku. Itsekin aloitin viime syksynä kunnolla uudelleen, siihen jää koukkuun. Pitäisi nähdä varmaan, tässä en kehtaa kirjoitella tämän enempää.

    Nim. Ehkä-arvaat-kuka-olen / Mystinen-nainen

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentista, nyt tiedän jo kuka mystinen nainen olet - ensin kyllä menin ihan metsään ja luulin aivan toisen ihmisen kommentoineen :)

    Jospa nyt alkavalla viikolla saisimme viimein sen tapaamisen järjestettyä!

    VastaaPoista
  4. Sitä odotellessa!
    - R

    VastaaPoista