sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Paperitähtiä ja muuttuvaa sisustusta

Paperia, sakset tai mattoveitsi ja omat kädet kynsineen - siinä kaikki mitä tarvitaan tähän tähtiprojektiin. Toki voi lisätä listaan myös tussin jolla paperin saa kuvioitua. Itse käytin ihan perus kopiopaperia ja harmaa tähti tuli tehtyä jonkun laskun kuoresta. Kirjekuoren sisäpuolet taitaa ollakin usein harmaita. 

Paperitähtösiä.

Jokaisessa on erilainen, ehkä vähän tylsä kuviointi.
Yhtenä iltana tuli taas sellainen olo että jotain pitää saada näprätä, joten tällainen tuli. Nyt rimpsu on meidän olohuoneessa, mutta pitää varmaan siirtää se jossain vaiheessa tulevaan lastenhuoneeseen, ettei koti ala näyttää liian lapsenomaiselta. Vaikka toisaalta mitäpä sekään haittaa, kyllähän täällä lapsikin asuu!

Seinäkellon raksutukseen on onneksi jo tottunut, se tuo mukavan rauhoittavaa mummolafiilistä.
Minusta on aika hauskaa, että koti muuttuu lapsen takia jonkin verran. Meidän perintökellommekin sai verhoilun ihan sen takia että pikkuherramme leikki hieman liian rajusti piilosta niiden varjossa. Kukkaruukku taas sai sijaintinsa karvaisten lastemme takia juuri tuosta kaiuttimen päältä. Kissat nimittäin rikkoivat edelliset kajarit hypätessään kaiuttimen päältä hirmuisen loikan. Ponnistusvoima on sen verran voimakas, että suuretkin kaiuttimet kaatuvat helposti. Aiemmin pidimme kaiuttimien päällä tyynyjä, joiden päälle kisut eivät uskaltaneet hypätä. 
Kuumailmapalloturhake tästä pitäisi vielä tulla, nyt on vielä vähän keskeneräinen.

Uusin ja vielä keskeneräinen projektini on kuumailmapallo lastenhuoneeseen. Tuota pitää vielä vähän fiksailla ja muovailla massasta matkustajia. Pallo-osa on tehty laminoimalla sanomalehtiä ilmapallon päälle liisterin avulla. Kuvailen sitä paremmin sitten kun se on hieman helpompaa, eli pallo roikkuu katosta.

Aurinkoa!
Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti