keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Kosteuttavaa kosmetiikkaa ja arvonta

Mitä syntyy kun aineksina on mehiläisvahaa, karitevoita, manteliöljyä ja makuaromeja? Voi niistä varmaan muutakin saada aikaiseksi, mutta minä kaverini kanssa pistin eräänä päivänä kosmetiikkatehtaan pystyyn ja saimme aikaiseksi herkullisen tuoksuisia huulirasvoja. Aineksia sulateltiin vesihauteessa ja kodin valtasi huumaava mansikan ja vaniljan tuoksu. Meidän kummankin pikkumiehet nukkuivat vaunuissa sillä aikaa, joten saimme tehdä kokeiluja mukavan rauhallisissa tunnelmissa. 

Teimme kolme erilaista sekoitusta: mansikkaa, vaniljaa ja mansikka-vaniljaa. Mansikkaa sisältäviin satseihin laitoimme pikkunokareen huulipunaa tuomaan hieman väriä. Osan purkitimme pieniin pyöreisiin rasioihin ja osan laitoimme huulirasvapuikkoihin. Olen nyt muutaman päivän ajan testaillut mansikka-vaniljaa ja minusta se toimii erinomaisesti. En yleensä käytä säännöllisesti huulirasvaa, mutta jotenkin tämä tuntuu niin kivalta, että tekee mieli laittaa. Ja onhan siinä erilainen fiilis kun sen on itse tehnyt! 

Koristelin jo muutaman purkin liimaamalla kanteen kiiltävän tähden. Jännitin pysyykö kaksikomponenttiliima ja kyllähän se tuntuu pysyvän! Nyt voin liimailla loppuihinkin tähdet. 
Harmi ettei tuoksu välity - on nimittäin aika nami!
Timantteja tuomaan arkeen ripaus luksusta!
Huulirasvapuikkoihin laitoin koristeeksi timantteja - ei ehkä ihan aitoja, mutta tekevät putkilosta heti hieman viimeistellymmän.

Seuraava kokeilun arvoinen projekti onkin jo keksitty, pitää vain ensin tehdä hieman lisää käpytonttuja. Blogi teki tehtävänsä ja sain kunnian valmistaa tilauksesta niitä hyvän ystäväni mammalle, terkut vain T:lle ja nähdään varmaan ensi viikolla kahvin merkeissä! Tontut ovat silloin syntyneet.

Voisin pistää pystyyn arvonnan jonka palkintona on omavalintainen huulirasva pyöreässä purkissa. Kaikki tätä postausta kommentoineet osallistuvat arvontaan ja arvonta on käynnissä jouluun asti.

Huumaavan tuoksuista loppuviikkoa!
Tiina

10 kommenttia:

  1. Oivoi, mulla on jo pitkään ollut suunnitelmissa valmistaa itse huulirasvaa, mutta en ole saanut aikaiseksi tilailla tuotteita.

    Nämä valmistamasi tuotteet kuulostavat ihanilta :) Varsinkin näin talvisin huuleni kaipaavat kosteutta ja hoivaa, joten todellakin toivon että saisin putelin! Ja jos arpaonni kolahtaa kohdalleni, toivoisin että yllättäisit minut ja valitsisit minkä minulle lähettäisit (koska itse valitseminen on vaan liian vaikeaa, koska kaikki kuulostavat yhtä hyviltä!)

    - Pea
    pea@wippies.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä huulirasvat tosiaan tuntuvat kosteuttavan ja fiilis säilyy yllättävän pitkään. Laaduikkaista aineksista syntyy laatujuttuja - näinhän se on yleensäkin. Arpaonnea ja kiitos kivasta kommentista!

      Poista
  2. Noi huulirasvapuikot on hienoja!! Jospa minäkin vielä koristelisin vähän noita omiani, sinun innoittamana :) Mitäs projektia oot seuraavaks suunnitellut?

    -Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Seuraavaksi olin ajatellut yhtä kynttilöiden koristelutekniikan kokeilua, mutta siihen mulla ei ole vielä tarvikkeita. Saa nähdä keksinkö jotain muuta tässä ennen sitä :)

      Poista
  3. Ihana juttu! Olet kyllä uskomattoman viitseliäs kokeilemaan kaikkea. Osallistun mielelläni arvontaan.
    Jouluisin terveisin Mimosa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kivasta kommentista ja onnea arvontaan!

      Poista
  4. Mistä sinä revit kaikkeen aikaa? :) Mulla on keskeneräisiä töitä kymmeniä mm. se oma blogi. T.Katri
    Ps. Hyvää joukua! Meiltä jäi tänä vuonna kortit lähettämättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itseasiassa tiedä itsekään :) Tekeminen on vain niin kivaa, että jotenkin sitä aikaa järjestyy. Yleensä saan omaa aikaa vasta iltamyöhällä poitsun mentyä nukkumaan. Ihanaa joulua teillekin!

      Poista
    2. Kiva blogi :) Tekee mieli alkaa itsekin askartelemaan kaikkea. Monta juttua olet kokeillut, joista en ole kuullutkaan, kuten nämä itse tehdyt huulirasvat. -Eveliina

      Poista