keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Taikalampun alla on nyt siistiä

Nyt se on tehty. Oli aika haikeaa. Siivosin nimittäin "askartelupöytäni" eli meidän olohuoneen ruokapöydän. Se on ollut pitkään täynnä kaikenlaisia keskeneräisiä projekteja ja välineitä. On ollut niin helppo ryhtyä tekemään kun inspiraatio iskee - ei ole tarvinnut alkaa etsimään tarvikkeita, vaan ne ovat olleet heti käsillä.

Nyt kuitenkin koitti siivouksen aika, jo ihan joulunkin kunniaksi. Ompelukone, huovutusvälineet, korutarvikkeet, kynät, paperit, korttipohjat, kankaat, langat ja kävyt joutuivat nyt väistymään. Koko huoneen ilme muuttui ja pöydän kaunis puupinta paljastui. 

Pöydän päällä oleva lamppu on inspiraationi lähde. Heti kun lampun sytyttää, tekee mieli mennä tutkimaan pöydällä olevia juttuja ja miettiä mitähän kivaa alkaisi tekemään. Lampun lasipalaset heijastaa seinille mielenkiintoisia kuvioita, jotka saa mielikuvituksen valloilleen.


Tontutkin löysivät vihdoin kodin äitini tekemästä kranssista, joka roikkuu peilin kulmassa.
Toljanderit kurkkii pesästään.
Näyttävät olevan tyytyväisiä.
Oon aika ihastunut näihin valoja ja varjoja heijastaviin lamppuihin, joten eteisessä on sellainen myös.
Tonttu on tainnut jäädä kaapinoven väliin!
Muistakaahan osallistua edellisen postauksen arvontaan, vaikkei palkinto päätä ehkä huimaakaan :)

Tiina

4 kommenttia:

  1. Tontut näyttävät kyllä tosi onnellisen hölmöiltä uudessa pesäkolossaan. Joulun salaperäinen lumo alkaa hiljalleen vallata mielen ...
    Mimosa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan pian kuvia myös toisesta tonttukolmiosta ja esittelen heidätkin täällä, ne lähtevät nimittäin tänään uuteen kotiinsa. Joulufiilis tosiaan alkaa hiipiä mieleen...

      Poista
  2. Noi tontut on kyllä ihanan symppiksiä!! :)

    -Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Harmi kun unohdin kuvata toisen tonttukolmikon, joka lähti jo uuteen kotiinsa.

      Poista